onsdag den 19. september 2012

Hæklet blomsterrangle

Hæklet mini-blomster-rangle til lillepigen. Hæklet i yndlingsgarnet merceriseret bomuld på nål 2,5. Synes det hæklede bliver så fint når garnet er blankt og nålen er lille. Inden i er der en lille bjælde og fiberfyld så den kan vaskes! I længden er den kun ca. 8 cm og diameteren på blomsterhovedet er ca. det samme :-)

Jeg fandt opskriften for to år siden på forummet "Rokken", men det er ikke tilgængeligt længere. Til gengæld kan jeg se at opskriften kan købes for ca. 25 kr via Ravelry HER eller hos Kaptein Biff HER. En blogger har lavet en lidt anden udgave af blomsten med gratis opskrift som kan findes HER.

Min kæreste synes den var VIILDT fin, tror det er første gang han har været så begejstret for noget jeg har hæklet, hehe :-) Tror måske også det er anderledes for ham når det er noget vi rent faktisk selv skal beholde og ikke noget der er på vej ud af huset som de fleste ting jeg har lavet igennem de sidste to år :-)
4 kommentarer:

 1. Hvor er det fint håndværk, ser virkelig sød ud! hvem der bare kunne hækle så fint.:)

  SvarSlet
 2. Åh, tak! :-) Det er SÅ hyggeligt at lave.

  Synes hækling er let at gå til (sammenlignet m. strik og syning). Det er bare at hoppe på Youtube, lure luft- og fastmasker af og så er du godt kørende til en start :-) Det her er måske ikke det oplagte begynder projekt. Men det kunne denne blæksprutte være: http://enelefant.blogspot.dk/2012/04/opskrift-pa-hklet-blksprutte-diy.html
  :-)

  SvarSlet
 3. Den er godt nok fin og dejlige farver sammen. Faktisk minder den mig også lidt om dem som Kaptain Biff laver. Har du set dem?

  Er heller aldrig rigtigt kommet i gang med hækleriet selvom jeg har forsøgt mig et par gange.

  SvarSlet
 4. Ja, de er meget lig dem Kaptein Biff laver! Og Sebras ;-) Så er spørgsmålet hvem der kom først, hehe :-)

  Jeg blev helt bidt af hækling da jeg først kom igang. Synes det er meget nemmere at have med rundt end strik :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...