lørdag den 26. oktober 2013

Adventsgaver

Egentlig havde jeg ikke tænkt at KJ skulle have adventsgaver. Hun har jo allerede alt hvad hjertet kan begære, hun er 9 mdr gammel og nok rimelig ligeglad med gaver. Desuden kommer både julegaver og fødselsdagsgaver også inden for de næste 2-3 måneder....

...Men da jeg så et godt tilbud på Instagram, kunne jeg simpelthen ikke lade være med at slå til!
En af de søde personer jeg følger havde den store Brio gravhund til salg for 150kr!
Normalprisen er 600kr, og den kunne jeg jo godt have kommet til at købe på et tidpunkt alligevel.
Derudover havde sælgeren faktisk også Brio komfuret, en racerbil og klovnen til salg! Jeg kan næsten ikke få mig til at skrive hvad vi gav for alle fire ting i alt, i frygt for at vække for megen misundelse ;-) Har du nået at gætte? Her kommer prisen: Alle fire ting kom med os hjem for 200kr!
Jeg er simpelthen så glad for handlen og er sikker på at de vil give KJ mange timers leg og glæde.

Og sådan gik det til at KJ alligevel får adventsgaver i år. Brugt legetøj vel at mærke. Nu skal det bare lige shines lidt og derefter pakkes ind.

Giver du dit barn brugt legetøj?...forresten så jeg den fineste pastel styling/remake af Brioklovnen i bladet Keiki. Se her for at se bladet (klovnen er på s.88). Bloggerne Line Brønsted viser sin datters værelse frem i bladet og der får man et glimt af at hun har malet Brio klovnen i pastel farver. Det ser skønt ud, og jeg ville ønske jeg kunne finde ud af at gøre det samme. Måske sker det en dag ;-) For at se hele det flotte værelset med pastel toner, klik her.

8 kommentarer:

 1. Ja for pokker;) Sikke nogle skønne ting. Min lille knægt, er vild med Brio tog, men det koster bare en formue. Tilgengæld kan man finde super meget på dba, til næsten ingen penge sammenlignet med prisen i butikkerne �� Skønt med brugt legetøj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er altså ingen grund til at give en formue for det!Og heller ingen grund til at der produceres et Brio komfur pr. barn, det må kunne lade sig gøre at lade tingene gå i "arv"/give ting videre/sælge når man ikke længere har brug for det. Dejligt at I er gode til at finde de gode brugte ting, tror det er vigtigt.
   Herhjemme øver vi os I at købe ting brugt, eller lade være med at købe. Vi øver os også I ikke at have så mange ting og sager, men hold da op det er ikke en nem disciplin. Godt vi ikke sådan lige giver op ;-)

   Slet
 2. Der er absolut intet galt med hverken brugt legetøj eller tøj i min optik ;-)
  Det var et virkelig godt køb du gjorde dig dér. Mums nogle dejlige sager!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er altså også godt tilfreds ;-) Der kan jo godt gå lidt sport i at finde nogle gode ting brugt. Herhjemme skal vi dog bare liiige huske OGSÅ at rydde ud og sælge af de ting vi har i forvejen.

   Slet
 3. Sikke nogle fine adventsgaver :)
  Jeg glæder mig til at se alle de fine ting du får lavet i november måned under "sy til din baby" :)
  Jeg deltager også selv, så håber jeg måske finder noget inspiration hos dig :o)
  Kh Sabrina / brineh.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Sabrina!
   Det bliver ikke sådan helt vildt mange ting jeg laver i nov. Men jeg håber da du kan finde inspiration i de få ting jeg viser ;-) Jeg glæder mig tilgengæld også til at se hvad du viser frem :-)

   Slet
 4. Det er da det man kalde et scoop! Og så elsker jeg ideen om genbrug!
  Fedt med adventsgaverne i hus og der skal nok blive mange legetimer i dem! Vores børn har i hvert fald flere af tingene som dagligt er i brug!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er simpelthen også vokset op med genbrug og elsker det også som du skriver :-) Skønt at høre at tingene er successer hos jer :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...