lørdag den 1. februar 2014

Fastelavnskostumet skal laves her i februar måned

Jeg er blevet lidt vild med de forskellige initiativer der får flere bloggere engageret i de samme temaer. Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal beskrive det, men jeg mener "Temamåneder" såsom Baby-month, Sew-alongs, "Prøv et nyt sy mønster hver måned" eller "12 Months Of Knit". Det er virkelig sjovt at arbejde på et projekt og sideløbende kunne følge med i andres lignende projekter :-)

Derfor blev jeg også helt revet med tilbage i starten af januar da Karin Ea/Mig&My foreslog at gøre februar måned til temamåned for Fastelavn  :-)

Jeg har endnu ikke fundet ud af hvad Klara Johanne skal klædes ud som, men i dag har vi jo 1.februar, så der er 28 dage til at finde ud af hvilket kostume det skal være -og få det lavet ;-)

Jeg vil starte med at finde inspiration på den her side og i det her katalog.3 kommentarer:

 1. Ej en fin illustration du har lavet -hvordan har du gjort det? Vil det være ok hvis jeg låner den?
  Jeg er selv kommet lidt skævt igang med mit tema pga. meget hektisk weekend, men har en masse ideer i hovedet :-) glæder mig til at se hvad du finder på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, selvfølgelig, du må meget gerne låne den. Jeg har lavet den i Adobes Illustrator. Det er det jeg er på kursus i pt ;-) Åh, der er aldrig helt tid nok til det man gerne vil. Håber den hektiske weekend også har været en god weekend! Jeg glæder mig også til at se hvad du finder på :-)

   Slet
 2. Enig, jeg synes også det er sjovt at være med i blog legene/temaerne, og at følge med hos andre. Det er en stor del af hvorfor jeg synes det er sjovt at blogge (ellers får jeg ikke rigtig lavet indlæggene... jeg vil altid hellere sy eller hækle.. :-D)
  Glæder mig til at se hvad du finder ud af :-D

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...