torsdag den 16. februar 2012

Chinos i mint, rosa og guld

Har skrevet det før, skriver det igen. Jeg er klar til foråret! Kom bare du skønne, milde forår! Jeg har pasteller på hjernen og NYDER at der allerede nu er blevet væsentlig lysere og dagen er længere end i den grumme, grumme januar vi lige har været igennem.

Pastellerne vælter rundt omkring mig, i form af de rosa futter som jeg strikke på til mig selv og det der skal blive til en mint hue som jeg er tyvstartet på :-) Derudover forsøger jeg at lave et par bukser til mig selv som jeg har sukket længselsfuldt efter siden sidste sommer (hvor jeg ikke anede hvordan man skulle sy dem).

Først så jeg de underskønne chinos her hos kreative Pralerier. Trods manglende sy evner havde jeg forinden jeg opdagede Praleriers indlæg surfet nettet rundt for at finde et passende forårs/sommer buksemønster til mig selv, uden held. Efter at have set indlægget drønede jeg ned i Stof2000 og skaffede mig mønsteret (Chino - berberbuks, 4026 fra Onion) og det smukke Mint, rosa og guld stof.. og ja.. så har det lagt pænt og ventet på "kontoret" siden!

Mine suk blev ikke dæmpet da jeg så denne opsyning af modellen hos Lutter Idyl. Eller dem her fra Pralerier, der også bare er for skønne! Groovebaby... and mama har lavet disse chinos over mønstret og Silas og Sol har lavet tre lækre variationer, her, her og her.

Igår tog jeg denne bunke udklippede stofstykker med til Aalborg i håbet om at få min egen udgave og så fik bukserne da lommer som en start.I aften sidder jeg bare og drømmer om pastellerne; der langsomt tager form af lækre brugsting, samtidig søger jeg lidt artikler til specialet, overvejer detaljerne på forsøgs setup til i morgen og propper mig med Lakrids 2 fra Bülow. Pretty nice all in all :-)


Ps. det er måske en lille smule mindre slemt at skrive speciale end det har været... men også kun en lille smule...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...