tirsdag den 20. november 2012

Babysengetøj - Skovens dyr

Næste fredag starter barslen officielt, og det bliver bare dejligt! Så er der 4 uger til terminen og til at nå alle de sidste forberedelser. Alle ved jo at babyen ankommer på termins dagen?! :-)

Løbende får jeg dog lavet lidt. Det første sæt sengetøj er ved at være færdig. Mangler liiige at montere en lynlås i dynebetrækket. Har tidligere vist stoffet (fra Stof2000) her. Sengesættet er blevet døbt "Skovens dyr" sættet. Synes det er sååå fint, og selvfølgelig kunne jeg ikke lade være med at sætte mint grøn tittekant på. Jeg har også syet et lille pudebetræk selvom vi nok ikke kommer til at bruge det, men hellere lave det og så bare gemme det. 

Betrækket er syet efter Laralils tutorial suppleret med MyMys tutorial på at sy tittekanten pænt sammen der hvor enderne mødes. Næste gang vil jeg dog lave dynebetrækket lidt smallere og kortere, det er lidt for stort til den lille babydyne som kun måler 67 x 100 cm.

Opskrift på sengetøj findes HER
Hjælp til tittekant findes HER

Betrækket skal bruges i barnevognen som har farven "Denim Black", altså cowboystof i mørk. Dertil har vognen brune og læder detaljer. Matcher jo lige "Skovens dyr" sengetøjet :-) Det er min kæreste der har valgt vogn og farve og jeg er helt vild med valget, detaljerne og det at stoffet har lidt shine. Vi har ikke pakket vores egen op endnu, men jeg har et billede af udstillingsmodellen.
9 kommentarer:

 1. Det er så fint, det bliver en vel ekviperet baby med alt det du når. 4 uger mere ja glæder mig til, at følge med og se hvad du laver. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er heldigvis først næste fredag jeg tæller ned på de sidste 4 uger. Lige nu er der 5 uger og 1 dag til ;-) Tak for at du har lyst til at følge med i hvad jeg laver :-)

   Slet
 2. Hvor er det blev fint, passer jo perfekt til den lille ny :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tark! Ja, glæder mig altså også til at tage det i brug!

   Slet
 3. Herhjemme var det også manden som valgte farven på barnevognen. Den er derfor helt sort med det argument at den matcher skodaen...
  En lille kommentar til pudebetrækket. Du kan bruge det som underlag ved hovedet i liften. Normalt bruger man en stofble, til at tage savl og gylp. Men det er også fint at bruge det matchende pudebetræk. Desuden begynder din lille pige at bruge pude på et tidspunkt - og der er ikke forskel i målene på baby og junior puder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det var et godt argument! På en måde matcher vores måske også Volvoen... Kristians argument var bare "Det er da mega fedt at det er denim stof :-)". Det er en god ide at bruge pudebetrækket i liften. Det er jo egentlig ret stort, så man kan sagtens få det lagt fast i liften. Vidste ikke at der ikke var forskel i baby og junior pude. Så må jeg sy et junior betræk i stoffet eller noget der matcher til den tid :-) Tak for din kommentar! Du kan se betrækket hvis du kommer d.3. til Julehækling :-)

   Slet
 4. Hvor er det fint Ditte, glæder mig meget til at se det i brug :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak Simone! Det gør jeg virkelig også :-)

   Slet
 5. Hvor er det sengetøj bare skønt :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...