tirsdag den 6. november 2012

Lækker rød

Se lige et sødt sæt jeg har fået med posten til lillepigen.

Jeg har i mange år fulgt Ingbritts kreative udfoldelser og nydt godt af hendes kreativitet i køkkenet! Det var bla. Ingbritt der introducerede mig for rodfrugtmos for 8 år siden, mums, det har været en yndling lige siden! Udover at lave lækker mad laver Ingbritt også super lækre strikkede ting og tilbehør i Liberty. Indtil nu har jeg kun haft brug for barselsgaver til drenge, men nu havde jeg jo pludselig brug for et sæt til en pige. Bare til os selv! Bestillingen lød på et sæt med hue, futter, trøje og suttekæde, men stofvalg og garnfarve lod jeg være op til Ingbritt. Og det er jeg bare glad for! Jeg ville aldrig have valgt rød, har nærmest intet rødt i min egen garderobe, men hold fast hvor synes jeg det er en lækker, lækker rød farve det her. Glæder mig meget til at kunne tage det i brug :-)

Strikken er i Alpaca fra Drops, stoffet er Liberty og hjelmen er foret med blød babyfløjl.
Hvis du har lyst til at se hvad Ingbritt ellers laver (tingene kan bestilles i flere str. og farver) kan du se det HER.
2 kommentarer:

 1. SÅÅÅ nydelig jakke og lue! Herlig rødfarge! :D

  Jeg synes det var så gøy å finne bloggen din, jeg visste ikke at du hadde blogg heller! Nå skal jeg kose meg her inne! Klemmer til deg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tark! Vi er også bare så glade for det! Jeg kom igang med at bruge det i god tid og vi bruger det stadig. Jeg bliver nok også nød til at bestille et sæt mere når det her ikke passer mere :-) Det laves af en god bekendt der sælger via Facebook; du kan se alle hendes super lækre ting her: https://www.facebook.com/groups/musshi.cph/.

   Håber du har hygget dig med at se mine indlæg :-) Og tusind tak for din hilsen! Kh. Ditte

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...