torsdag den 8. november 2012

Praktiske ting i hus

I går var vi hos babygrejs handleren og forsyne os med en række praktiske ting! Nu har vi madrasser, lagner og vådligger stykker til vugge/lift, tremmeseng og barnevogn. Vi købt to dyner; en til sengen og en til barnevognen. Derudover har vi købt autostol med base, babyalarm, barnevogn, regnslag, lift og klapvogn. 

Pyh, det lyder jo helt vildt når det sådan bliver remset op! Nu mangler vi bare vuggen og et puslebord, men så er vi også ved at være klar på den materielle front! Og det vi mangler kommer på en ønskeliste.
Jeg regner med at få vist købene frem løbende når de bliver pakket op af kasserne :-)


Til sidst har vi gjort os et ekstravagant indkøb i form af en lækker Stokke Tripp Trapp stol og dertil en Newborn indsats så vi kan bruge stolen fra dag 1. Egentlig ville vi have ønsket os stolen i dåbsgave, men så var der pludselig gode tilbud i BabySam og vi slog til. Selve Newborn indsatsen er lidt et sats. På diverse forums er der blandede meninger om hvorvidt indsatsen er god eller ej. Alternativerne er at baby ligger på dynen på bordet eller gulvet eller sidder i skråstol/autostol på bord eller gulv. Nogle sværger til at baby ligger ned altid og at man undgår sidde tid i autostol, skråstol, indsats osv, andre har været glade for at kunne have baby "siddende" i Newborn indsatsen ved bordet under aftensmaden og evt madlavning. Selvfølgelig synes jeg også at sidde tiden skal begrænses til et minimum for de helt ny små babyer, babyer skal ligge ned. Men med en meget nysgerrig gravhund i huset tror jeg at vi bliver glad for at kunne sætte baby med ved bordet :-)

Udover tingene på billedet hentede vi også vores lækre barnevogn og klapvogn i går! Men det hele står i kasser, så det må blive vist frem om et par måneder :-)Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...