tirsdag den 14. januar 2014

Formiddag på syværelset

I dag stjæler jeg mig et par timer på syværelset. Jeg har nemlig en meget vigtig opgave som skal igennem maskinen. Et par bukser jeg har givet væk i gave -og selvom de blev klippet ud for 2 uger siden er de ikke blevet syet endnu. Nu skal det altså være! 

Da jeg var igang med at klippe, klippede jeg også et par til KJ. Gaven er et par forårsbukser, så de skulle helst laves uden for, men dem til KJ får et lysegrønt for som er lavet af et gammelt lagen. Det gamle lysegrønne lagen må være godt brugt, for stoffet er dejligt blødt :-)

Da jeg skulle finde for-stof, fandt jeg også et gammelt pudebetræk i stofgemmerne. Er det ikke bare yndigt med de fine lyserøde blomster? Det nænnede jeg ikke at bruge til for, det skal vist laves til en forårs/sommerkjole i stedet. Også det stof er virkelig dejligt blødt som følge af brug. Begge stykker stof har min mor fundet i genbrug <38 kommentarer:

 1. Skønt stof! Dejligt at få noget fra hånden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes altså også det stof var fint. Ja, det er jo så skønt at få noget fra hånden. Det bliver bare til for lidt i øjeblikket. Jeg synes tiden smuldrer i hverdags opgaver, men sådan er det nok i perioder :-)

   Slet
 2. Go ide med at bruge gamle lagner og pudebetræk… :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er så dejligt bløde pga mange gange vask. Og så er det min mor der køber det i genbrug, på den måde bliver det jo ret billigt for mig, haha :-)

   Slet
 3. Lækre leobukser in the making. Det lysegrønne er simpelhen SÅ fint!

  SvarSlet
  Svar
  1. Thanks :-) Sig til hvis du kommer til at mangle lysegrønt lækkert blødt bomuld ;-) Der er en del tilbage af lagenet.

   Slet
 4. Jeg har også arvet et fint babydynebetræk som helt sikkert skal blive til en sommerkjole til Frida My - det er ret lækkert og dejlig blødt :-)

  SvarSlet
 5. Hvor dejligt med lidt sytid, og lidt gode planer for skønne stoffer

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...