mandag den 9. april 2012

Chinos i mint, rosa og guld, done.

Så blev bukserne her færdige.


Men øv, de er blevet alt for store. Jeg lavede mønsteret med 2 cm sømrum i stedet for 1 cm og syede med 1 cm, for at være sikker på at de ville passe, plus jeg tog en str. 42 i stedet for 40 (som jeg normalt bruger), så ja det bør måske ikke komme bag på mig at de er for store :-) Jeg har forsøgt at lave større indsnit bagpå og rette liningen til for at tilpasse bukserne foroven og det er blevet okay, men det ændrer ikke på at hele buksen er blevet alt for baggy.
Jeg må igang med at lave nogle nye :-) Måske kan de her bruges hjemme som hygge bukser.


Hihi, den lille hund er altid i hælene på en, hvis der nu skulle ske noget spændende


Er vild med detaljerne på mønsteret, de fine skrålommer, læg og linning giver bare et fint look. Bare ikke så vild med den giga-ass og pose-lårs-effekt de har i den her størrelse ;-) Men men men, der er løsning i støbeskeen, hæng på for opfølgning om nogle uger :-)
2 kommentarer:

  1. Du har da godt nok været produktiv her i påsken :)

    Jeg synes bukserne er flotte og med fede detaljer (men ja, lidt for store). Hvor har du fundet stoffet henne?

    SvarSlet
  2. Tark D :-) Det er rent snyd, alle de ting der blev lavet her i påsken var halvfærdige projekter der bare liiiige skulle laves færdige :-) Men fedt at få det gjort.

    Stoffet er fra Stof2000, men det er købt sidste sommer, så jeg ved ikke om det er til at finde stadig. De har desværre ikke mere her i Fred. ihvertfald.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...