mandag den 27. januar 2014

Blomstrede forårsbukser

Lige nu raser snestormen som vist egentlig ikke kan klassificeres som en snestorm men i DEN grad føles som en udenfor og jeg sidder trygt inde i køkkenet og har brændovnen til at køre på fuld drøn. Jeg skulle egentlig være i Aalborg lige nu; jeg er nemlig igang med et helt fantastisk spændende 6 ugers kursus i Adobe CS/CC programmerne Illustrator, InDesign og Photoshop. 
Jeg er brænd ærgerlig over at jeg ikke er derude i dag, men jeg turde simpelthen ikke køre ud i stormen! …jeg fik virkelig nok af snefygning og snekørsel her i weekenden, hvor jeg bl.a. gravede en Touran fri af en giga snedrive natten mellem lørdag og søndag! Heldigvis kom min kæreste hjem fra en rejse med job i går aftes, jeg var begyndt at blive bekymret for om sneen ville holde ham tilbage i en eller anden lufthavn et sted ude i verden.
Nå, men nu er vi alle vel hjemme igen og må bare vente til at naturen holder pause med at rase.

Klara Johanne er ved at få en masse tænder lige nu, deriblandt to hjørnetænder, og det gør altså at hun vågner op rigtig mange gange i løbet af en aften. Sådan en aften der bliver afbrudt 4-5 gange i løbet af 3 timer bliver altså ikke særlig produktiv… eller afslappende for den sags skyld ;-) Så indimellem kursus med lang transport tid, dagligdags gøremål, forkølelse og tandfrembrud er det ikke meget jeg har fået syet eller strikket eller hæklet. Det er bestemt ikke ideerne der mangler, der er dejligt mange ideer jeg gerne vil afprøve. Som altid, fristes jeg til at skrive ;-) 

I fredags lykkedes det endelig at få lavet endnu et par forårsbukser færdige. De er en del af en gave sammen med leo bukserne, som blev færdige for 14 dage siden. 

Jeg ville gerne lave et par med flæsekant ved lommerne og seperat linning, ligesom dem jeg lavede til KJ i maj 2013. Men et eller andet gik galt da jeg lavede mønsteret og i stedet for at bukserne skulle være str.80/86 blev de nærmere str.86/92. Derfor valgte jeg at lave et par simple bukser efter fuldstændig samme fremgangs måde som leo bukserne. Disse blev en str.80/86. Du kan se fremgangsmåden her.

Jeg er rigtig godt tilfreds med de simple bukser. Synes simpelthen de er skønne og jeg ved at KJ kommer til at få mange af den slags bukser her til foråret.

Nu vil jeg pakke bukserne så de kan blive sendt afsted trods snestorm ;-) Så er der kun tilbage at håbe at modtageren bliver ligeså glad for bukserne som vi er!1 kommentar:

  1. Skønne bukser... blomsterne stråler af sommer og sol

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...