torsdag den 23. maj 2013

Tullebukser m. flæser ved lommen

Yes! Det lykkedes mig at lave mønster til et par små tullebukser med lidt ekstra pynt i form af flæser ved skrålommerne. Jeg har set lignende rundt omkring, bla. er der et fint mønster fra Centilong. Men tænkte at jeg da selv måtte kunne lave et mønster. Det krævede lige 2 forsøg, men nu synes jeg den sidder i skabet og modellen passer rigtig godt på min lille mus!

Jeg tror der kommer en del flere af disse lette sommerbukser -også som shorts :-) 

Bukserne og nye basis ting fra NoaNoa skal luftes til moster og onkels 2 x 25 års fødselsdag i weekenden. Vi glæææder os!

4 kommentarer:

 1. Neeeej, hvor blev de fine! Så blev det flæsernes tur til at komme frem på to-do-listen :) Og super fint stofvalg til bodyen - eller også er det omvendt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Stine! :-) Jeg er simpelthen også glad for dem. Hihi, kender godt det med at to-do listen re-prioriteres når man får ny inspiration :-)
   Bodyen er købt ud fra dens sommerfarve, og så kom jeg jo liiige i tanke om det der fine farvestrålende stof på lageret :-) Sidste sommer syede jeg shorts til mine søstre og en bekendt i stoffet. Det er SÅ sommerligt :-)

   Slet
 2. Åhh det er altså fint, det Liberty-stof! Og skønne, skønne bukser, ser super godt ud med flæserne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-) Jeg er simpelthen også så glad for dem! De skal helt sikkert også laves i efterårsudgave i babyfløjl.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...