onsdag den 14. august 2013

Sweatpants til babyen og jeans til moren

Moster og moster har været på hver deres ferie i hhv. Tyrkiet og Spanien. Egentlig skal de slet ikke tage gaver med hjem til os (ud over den obligatoriske grimme magnet, haha), men selvfølgelig havde de ikke kunne lade være med at købe lidt med hjem til den lille mus.

Den ene moster var faldet for disse søde, søde sweatpants fra Zara og den anden for de skarpt neon orange Vans i str.21. Altså, hvor bliver hun bare hipster den lille baby!

For overdrevet søde baby ting, man måske kunne komme til at anskaffe, se mit board på Pinterest: "It's a girl".Denne gang er det ikke kun babyen der har fået nyt i garderoben. Jeg var nede i byen efter jern-dråber uden smag (!). Spontant kom jeg hjem med disse Mos Mosh jeans fra den nye butik her i byen, Hr og Fru B

Jeg har hørt rigtig meget godt om Mos Mosh bukser. Normalt er jeg meget kræsen med bukser og ender ofte med at have 1-2 par jeg altid bruger uanset hvor mange der ligger på hylden. Så jeg glæder mig til at finde ud af om de her bukser er noget for mig.

....indskudt bemærkning: Ekspedienten sagde at jeg var den første til at købe denne model i deres butik, da den lige var kommet hjem og mente at jeg var en first-mover, hahah... Nja.... Altså jeg kom i yogabukser, træningstrøje og morgen/eftermiddagshår, first-mover bliver jeg nok aldrig ;-)


5 kommentarer:

 1. Hej :) Faldt over din smukke hæklede pude, http://diiitte.blogspot.dk/2012/01/hklet-rund-pude.html
  og er nu selv igang med samme opskrift. Jeg kan dog ikke forstå hvordan din bliver så pæn? Man kan jo næsten ikke se den der rille der kommer hver gang omgangen starter? Har du et tip eller gør du noget anderledes end opskriften siger :)?
  På forhånd tak!!

  Mvh. Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Camila :-)
   Tak for din søde kommentar.
   Jeg tror det er billedet der snyder ;-) Jeg har også en "rille" der er en lille smule tydelig der hvor omgangen starter. Men jeg synes egentlig det bliver meget pænt til sidst da det danner et fint mønster sammen med udtagningerne.
   Jeg har lavet den helt som opskriften siger, så desværre ingen tips.
   Held og lykke med puden, håber du bliver tilfreds med resultatet.
   Vh
   Ditte

   Slet
 2. Hej Ditte..
  Tusind tak for din kommentar på min blog. Har lige kigget lidt hurtigt igennem her på din blog, og den ser rigtig spændende ud. Den vil jeg da holde øje med :-)
  Kh. Maria, mulles-oldekolle

  SvarSlet
 3. Ih hvor er det bare de fineste sweat pants Ditte - jeg har nettop købt grå isoli for at sy et par til min lille Hector - dejligt med inspiration, gid de stadig havde en Zara her i Århus.
  Også lækre bukser til Moren ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, gid de havde en Zara i Århus. Så kunne jeg også finde på at slå et smut derned :-)
   Har du mon fået lavet en drenge version til din lille H? :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...