søndag den 18. november 2012

Fødseldags gaver 2012

I dag har vi holdt fødselsdagsbrunch for mig! Havde egentlig fødselsdag i onsdags, men ugen har været så pakket at det først var i morges jeg følte at NU havde jeg da fødselsdag, for nu skulle familien komme på besøg :-) Og sikke mange fine gaver jeg fik! Utroligt at man kan inkassere så mange ting når man egentlig slet ikke ønsker sig noget. Tusind tak for alle de fine ting family!!

Nu vil jeg bruge resten af søndagen på at blogge lidt, ordne vasketøj og andet i den dur, tusse rundt, og måske er det i dag jeg får syet lidt? Siden sidste fredag er dagene kørt i highspeed herhjemme. Fredag, lørdag og søndag i sidste weekend var jeg i Kbh på tøsetur, mandag og tirsdag gik med arbejde/praktik og arbejde på projekt "Gør huset klart", onsdag var egentlig min fødselsdag men den forsvandt med arbejde og sy-kursus, dog krydret med morgensang fra kæresten og en utrolig lækker overraskelse fra sy-veninden der stod klar med nybagte boller, varm kakao, flag og gaver inden vi skulle afsted til kursus! Torsdag og fredag fik vi nye vinduer og det gav rigeligt med rengøring og oprydning ind og udvendigt til hele lørdagen! Desuden blev der presset en masse madlavning, gravidsvømning, hækling, hund og hygge ind. Det er bare super fedt når det hele kan lykkedes og man får tid til alt det man gerne vil! 

I morgen starter vi faktisk op på ligeså begivenhedsrig en uge med job, gardinmand, gæster, sykursus, svømning, karme der skal males, jagt på puslebord og senge til os og alt det indimellem! Det går stærkt herhjemme lige nu, men vi nyder det og glæder os over at vi kan gå og lave en masse ting vi længe har snakket om! Huset er i rede-bygger mode :-) 

Her er de lækre gaver jeg fik i dag. Sidder lige nu og lytter til den nye Tina Dickow cd, det passer næsten hvert år at hun udgiver et album op til min fødselsdag. God timing.

Lækre nitte boots fra Modstrøm. Støvlerne er forede, de skal nok holde mine fusser varme vinteren igennem.


Hvor lagde jeg babyen?! Tror den her bliver god at læse når jeg går på barsel og finder mig selv lidt rundt-forvirret.

Ahhh, Tina Dickow... Tror jeg har alle hendes albums snart. Old schoooool med en CD :-)

De her fine kopper havde min søster fundet til en rigtig god pris, så der var jeg så heldig at få  10 små og 4 store. De vil gøre sig godt på næste brunch bord.Det her var åbenbart bare en værtindegave! Lækker lakrids fra Søstrene Grene.

Quinoa cookies som min mor ikke havde kunnet stå for. Dem glæder jeg mig til at smage.

Super lækkert nyt og hurtigt "styling" jern. Fik at vide at det er et styling jern da det er godt til både at glatte og krølle håret!


Og til sidst fik jeg lækkert, lækkert neon farvet sengetøj fra Anne Nowak. Det bliver SÅÅ fint når det nye soveværelse engang bliver lavet.

Derudover fik jeg jo blomster og lakrids onsdag morgen og som sagt den mega søde gave i form af boller og kakao og dertil 3 ngl alpakka garn, bogen Strik til hunde (hahahah) og de sødeste små NoaNoa strømper.
Tak for en dejlig fødselsdags uge!!

3 kommentarer:

 1. Super lækre gaver og tillykke med fødselsdagen:) jeg fylder 30 til feb- tror også jeg skal til at tænke gaveønsker for kan aldrig huske hvad jeg ønsker mig når folk spørger.:) jeg harbogen liggende og skal også igang med at læse den, trods min barsel snart slutter:)go aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mille! Ja, det er bare at komme igang med at få det skrevet ned. Du har nok ligesom mig så, at det du ønsker dig når du at få til jul og så er der ikke noget tilbage til fødselsdag :-) Du må gerne give et prag om det der er et specielt godt tidspunkt at læse bogen i barslen, hehe :-)

   Slet
 2. Wow, sikke en lækker omgang. De støvler er virkerlig fine og rå (:

  - Kit

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...