torsdag den 7. november 2013

Blå blomstret Iris kjole - Babymonth #7

Egentlig ville jeg vise noget andet i dag; men igår onsdag skulle Klara Johanne have taget billeder i dagplejen og hun fik derfor den blå Iris kjole med. Og så fik jeg altså lyst til at vise den i stedet for det planlagte. 
Ps. Heldigvis nåede dagplejemoderen at skifte fra velourbukser og strik til lille yndig kjole inden der blev knipset billeder.

Da KJ kom hjem i går eftermiddag kunne jeg ikke dy mig for at tage et par billeder af hende i kjolen igen. Men det var altså en meget træt lille baby der kun havde ca. 30 seks tålmodighed til at få taget billeder. 15 min senere sad hun og sov i mine arme. Træt mus. 

Stoffet har min mor fundet i genbrug. Til 25 kr for ca. 2 m x 0,8 m (!!) Det er utrolig lækkert og har en flot shine. Måske er det silke?

Mønsteret har jeg brugt mange gange! Den her kjole er faktisk den 10. jeg har syet. Det hedder Iris og er fra Stof2000. Jeg har efter inspiration af hende her, lavet rynker ved bærestykke istedet for læg. Hos hende her så jeg at man kunne lave bånd i stedet for knap. Se en anden af mine Iris kjoler her.

Kjolen blev syet for to måneder siden. Nemlig til farfars 70 års fødselsdag som blev holdt 7-9-13.
Jeg synes de blå farver passer så godt til min lille mus. Faktisk syede jeg en matchende kjole til mig selv til festen, måske skulle jeg vise den frem en dag?18 kommentarer:

 1. Hvor er hun bare fin i sin smukke kjole

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Karen ;-) Nu har jeg fundet ud af at DU ikke hedder Arliana, hihi. Ups :-)

   Slet
 2. Hvor er det en fin kjole-fantastisk stof. Jeg vil da gerne se din kjole også... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg overvejer også kraftigt at lave en t-shirt eller langærmet bluse til mig selv i stoffet. Jeg har jo rigeligt ;-)

   Jeg er helt kommet fra igen at jeg gerne ville vise min blå kjole! Jeg må lige få taget nogle billeder en dag der kommer en der kan gøre det. Vores Daddy herhjemme er lige taget afsted på en 14 dages tur med job. KJ er nok ikke så god til at styre kameraet ;-)

   Slet
 3. Åh den er skøn! Er vild med den blå farve, snittet og den lille sløjfe!

  Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde kommentar! Jeg har det præcis som dig. Er også vild med de tre ting :-)

   Slet
 4. Den er suuuper skøn - jeg eeelsker genbrugsfund :-D Jeg kiggede billederne før jeg læste din tekst og ja - hun ser træt ud, den lille - og hvor er hun bare super nuttet :-D Virkelig smuk kjole - godt gået :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, ja det er vist ret tydeligt at hun er træt lige der. Faktisk har hun været ret så træt længe. Vi har som alle andre småbørns familier været hårdt ramt af feber, forkølelser og div. med manglende nattesøvne til følge :-/

   Jeg elsker altså også genbrugsfund! Jeg øver mig i at værdsætte ting der ikke koster så meget + få noget fint ud af det man har tilrådighed.

   Slet
 5. Den er bare så flot den kjole - elsker bare stoffet :-) tror bestemt jeg skal have at i det mønster :-)

  Jeg vil også rigtig se din kjole :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak <3 Jeg må lige få vist min kjole snarest!! :-)

   Slet
 6. Hvor er den bare fin! Også i stormønstret stof - det har jeg ikke prøvet før, men må da helt sikkert finde på noget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret! Den her model gør sig overraskende nok både godt i stor og små mønstret stof. Det er ikke alle modeller der klarer det :-)
   …du finder helt sikkert på noget skønt! <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...