søndag den 28. juli 2013

Barnevognspude

Fredag aften syede jeg en barnevognspude. Egentlig er Klara Johanne rigtig dygtig til at sidde selv, men når vognen bumler afsted nede i skoven, tænker jeg at det må være rart for hende at have lidt ekstra støtte udover det ryglæn der er i barnevognen.

Puden er syet efter Lises meget fine og populære DIY

Vejledningen er nem at følge og puden hurtig at lave. Jeg tegnede mønster, klippede stof og syede puden på ca. 2 timer. Det var lidt en pludselig indskydelse at afprøve vejledningen, så der var ikke indkøbt de anbefalede Ikea puder til fyld. I skabet (det overproppede skab, på det overrodede syværelse) fandt jeg nogle stive rester af pladevat, som blev til fyld. Det gør altså at puden ser lidt knoldet og skæv ud. Det må jeg så tage med denne gang.

Den søde husmodel var så venlig at stille op til affotografering, selvom hun lige var vågnet og ser derfor lidt klatøjet ud på de første billeder ;-)

Jeg tror vi kommer til både, at bruge puden når rygstøtten er oppe og KJ har selen på, og med rygstøtten nede hvor puden er skubbet helt tilbage i kalechen. På den måde sidder KJ trygt og godt inde i vognen, i læ for vind og vejr (når der ikke længere er så steghedt får vi jo overlæderet på igen og så er det måske smartest at sidde helt tilbage? Det må vise sig til efteråret).

Herunder følger en vild baby-billed-spam af en mere eller mindre tålmodig mus, der lige skulle have lov til at vågne op. Hold kæft, hvor er hun lækker hva'?! #morpral #meremorpral #pralpralpral...hvad er nu det her mor... skal jeg blandes ind i det?

-ups, tabte bideringen og Limse

..åhhh, jeg er da træt...

Hey, det er da vist min suttesnor der ligger derovre i hjørnet...

Hallo mor, tager du stadig billeder?!

Mottly får sig lige sneget med på sidelinjen

Okay, er det her det sidste billede hvor jeg skal sidde sådan her?

Næ, hov, nu sidder jeg helt inde i kalechen. Det er da meget sjovt, det har jeg aldrig prøvet før.

Og Limse er her

hahahahah

"Skeptisk baby"

Vil du have Limse, mor?


Arhhh, Limse! Lad lige være med at falde ud af min hånd!

Pyh, nu fangede jeg den igen

Dæhhh, retardo mor, fortsætter det her? Hahahaha

Ej, stop nu....

Hov, er der mere spændende lige foran mig

Det må jeg have fat på

Limse er nu skøn at smage på <3
9 kommentarer:

 1. Tak for linket Ditte.

  SvarSlet
 2. Åh Ditte, jeg elsker den her billed serie! Specielt "hahahahah" billedet ;).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Simone. Elsker den altså også ;-) Hun er jo for lækker den lille pige. Og elsker den lidt mere nu hvor efteråret har meld sin ankomst. Så er det lidt rart at kigge tilbage på de dage hvor en sommerdragt med korte ærmer og ben var passende påklædning.

   Slet
 3. Skøn billedserie! :D
  Og så det obligatoriske spørgsmål.. hvor har du købt leopard stof!?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Henriette :-)
   Det er det populære stof fra Rema2000. Var i butikkerne omkring juni måned. Jeg har faktisk lige solgt de 3 meter jeg havde tilovers. Umiddelbart ved jeg ikke hvor der ellers er leo-bomulds stof lige nu. Held og lykke med jagten :-)

   Slet
 4. Hej.

  Kan jeg evt købe en kopi af dit mønster. Det findes ikke læmgete på Lisa blog. Og vil gerne lave min egen.

  Mvh Anita

  Anita.valsoe@gmail.com svar gerne på mail. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anita
   Jeg har været væk fra blogs et stykke tid, men så vidt jeg husker sælger Savværksvej Lise nu mønsteret fra sin blog. Prøv at hør Lise om det ikke godt nok stadig er muligt at få det :-)
   vh
   Ditte

   Slet
 5. Hej. Jeg kan godt nok se at det er en gammel blok, men jeg forsøger mig alligevel. Jeg er ude efter et gratis mønster til en barnevognspude. Du henviser til et link DIY, men den eksisterer ikke længere. Kan du hjælpe med et gratis mønster...:-)eller et sted hvor jeg kan finde den.

  På forhånd tak. Mail: lenenyby@gmail.com

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...