onsdag den 6. november 2013

Tæppe og babysækkestol - Babymonth #6

.....og så liiige et sidste indlæg med det pastelfarvede, blomstrede stof ;-)

Det her skønne fleece tæppe og babysækkestol fik vi barselsgave! Det er altså ikke noget jeg selv har syet, men derimod min veninde der har syet det. Og stoffet - det har hun valgt helt uafhængigt af mit stofvalg! Hun havde ikke set at jeg havde købt (5 meter, haha) af det, til babykreationer. Hvor heldig kan man være :-)

Vi har været rigtig glade for den lille sækkestol som vi havde til at ligge i sofaen. Den danner en skål hvor baby kan ligge i. Nu ligger både sækkestol og tæppe og pynter på Klara Johannes værelse.

Sækkestolen er lavet efter dette mønster.
Tæppet er lavet på gefühl, med fleece forside og bomulds bagside og kant. Det måler 60 x 100 cm, det er en fin størrelse.

8 kommentarer:

 1. Hvor er det fint. Sådan en sækkestol er da en fantastisk barselsgave. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er det virkelig. Det er en rigtig lækker gave at få og den er faktisk meget simpel at sy (ved jeg selv om jeg ikke selv har lavet denne ;-)). Hvis du kan finde krøyer kuglerne evt i en sækkestol i genbrug, så kan puden også laves for en god pris.

   Slet
 2. Så fint - og en skøn barselsgave :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var en virkelig skøn gave :-) Dejligt at få hjemmelavede ting! Og så fik vi endda tøj med i gaven også, det var alt for meget :-0

   Slet
 3. Hvor er det blevet et fint sæt. Det er lidt pudsigt hvordan man falder for de samme ting :-) hvordan har du lavet kanten der ses på forsiden af tæppet? Det kunne jeg godt tænke mig at høre lidt om, hvis du vil dele ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ik! Det er en barndomsveninde der har lavet det, så vi var 14 og 15 havde vi altid mindst 2 ting der var ens, haha :-)
   Det er også min veninde der har syet tæppet. Men jeg ved at hun bare har bukket kanten rundt om fleecen og foldet hjørnerne ind. Så i hjørnerne er der altså puttet stof ind langs siden. Og så er der bare kantstikket hele vejen rundt for at holde det på plads.
   ....giver det mening?

   Slet
  2. Årh, for pokker. Jeg læste det som om det var hende der havde lavet stolen og du tæppen. Men nej, jeg forstår ikke beskrivelsen. Jeg tror jeg må have stoffet mellem fingrene så jeg kan gøre beskrivelsen visuelt. Det er jeg lidt bedre til ;-) Men det er i hvert fald rigtigt fint og samler tæppet godt.
   Det er skønt med sådanne veninder. Jeg har en veninde, der kun har været i mit liv i seks år, men som jeg alligevel tænker helt ens med. Vi laver adventsgaver til hinanden, og sidste år gav vi to ens gaver?! Hvad sker der for det?! Men det gode var jo at det var heeeelt sikkert at modtageren blev glad. haha

   Slet
 4. Ej den sækkestol syede min mor til mig og min dreng, i næsten samme stof. Vi eeeelskede den da han var helt lille og han bruger den stadig til at tumle i. Din (venindes) version i fleece er ret lækker, så bliver den jo ekstra lun at ligge i. Det er sgu godt tænkt :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...