mandag den 4. november 2013

Byg din egen Bedside Babybed - Babyseng og sengerand - Babymonth #4

Sidste år i oktober fortalte jeg om den fine lille seng min veninde har. Havde jeg haft mulighed for at låne en Babybay fra Thorn, havde jeg nu heller ikke sagt nej tak til det. Når nu det ikke var muligt, spurgte jeg min far om han havde tid og lyst til at bygge en seng til os. Det ville han gerne!

Så her ser i vores lille Bedside Babybed. 

Sengen er bygget af genbrugstræ. Faktisk er det en juniorseng der er blevet bygget om. Det synes jeg er en rigtig fin tanke! For at lave en mere let og luftigt udseende seng, kan man sætte rundstokke i som tremmer på sengens sider.

Jeg har taget nogle billeder af sengen fra forskellige vinkler så I kan se hvor simpelt den er bygget op. I følge min far er den ret nem at lave ;-) Du skal bruge målene på den madras du vil have deri og højden på den seng den skal passe op af.

Vi har været utroligt glade for sengen der passede lige præcis til vores sengs højde, så det var nemt at slide KJ ind og ud af sengen. Klara Johanne lå i sengen til hun var 6 mdr gammel. Nu står den på loftet og venter til der måske engang kommer babyer i huset igen.


For at lukke sengen af, valgte jeg at lave en sengerand der dækker hele siden. Der er faktisk lavet 4 stk sider, men kun de 3 kom i brug.

De er alle syet af top + bund + strimmel der dækker kanterne. På den nederste kant er strimlen delt i to og der er syet lynlås i. Det er faktisk en rigtig smart teknik som jeg også lige har brugt på en toilettaske, og påtænker at bruge på et sleeve til min computer ;-)


I morgen viser jeg flere billeder af tilbehøret til Bedside Babybed'en. 
Indtil da skal I da ikke snydes for billeder af min lille mus <3
3 kommentarer:

 1. Hvor er hun skøn - Og hvor har I været handy derhjemme!
  Faktisk kan jeg bedre lide designet på jeres seng...

  SvarSlet
 2. Sikke en god idé og hvor har i bare været produktive med alt det i selv har lavet :o)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 3. Den er virkelig flot. Super arbejde din far har været på :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...