mandag den 18. november 2013

Strikket babyvest i et stykke - Babymonth #11

Der bliver fremvist SÅ mange skønne ting her i november måned. Mere end en gang må man sukke og ønske sig mere tid til at afprøve de skønne ideer (det altids tilstedeværende problem ;-)). 

En ide/opskrift jeg dog måtte afprøve, var den simple, fine strik vest som Vaskavulla har lavet og deler med os andre. Dagen efter jeg havde opdaget opskriften så jeg en rigtig fin sart blå udgave hos Mig&My. Sjovt som ting tit dukker op mange steder når man først har fået øje for dem.

Der er bare lige det; at jeg er dårlig til at strikke. Så den her pink vest er vist mest at betragte som en stor strikke-prøve. Den er fyldt med fejl og huller, men den passer musen! Og nu føler jeg mig klar til at lave en fin udgave; forhåbentlig uden fejl!

Opskriften er som skrevet fundet her
Garnet er Drops Meriono Extra Fine. Det stykke vest du ser herunder er lavet af 50g. Jeg vil tro der skal bruges 75g til en hel vest. 
Pindene er str. 4,5 fra KnitPro. Både pinde og wiren er korte.
Vesten er endt med at blive str.74-80. Det skulle man ellers ikke tro når man lige ser den! ...se bare hvor lille den er i forhold til min stofsaks.
8 kommentarer:

 1. Ja det er virkelig sjovt, som man bliver inspireret af de samme ting ;-) den super flot din vest synes jeg - virkelig dejlig farve! Synes bestemt ikke det ligner en strikkeprøve ;-)
  Mange tak for linket ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er bare en klovn til at strikke. Har nu gang i anden udgave af vesten og nu er den også kludret lidt for mig… Jeg kom til at være lidt for uopmærksom ved udtagningerne, så tænker lidt på at starte en tredje op. Mit problem er nok i virkeligheden at jeg er for dårlig til at finde tilbage i strikken når jeg har lavet fejl!
   Har du fået lavet en der passer i størrelsen? :-)

   Slet
 2. Men der er masser af stræk i den... virkelig skøn model

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er virkelig masser af stræk deri :-)
   Jeg kan også godt lide at den passer både til dreng og pige. Er vild med det enkle. Den ville også være fin til din lille baby-mus :-)

   Slet
 3. Ej, den er fin! Der må være meget stræk i den. Måvi ikke se den på? Altså på hende. Ikke dig :-P

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahahhah, jeg ville måske kunne få den på armen ;-)
   ..jeg har faktisk vist billeder af den her vest på IG. Men ellers lover jeg at vise vesten på når jeg får lavet den i en lilla udgave :-)

   Slet
 4. Hvor er den fin :-) Ja, det er dejligt at blive inspireret, jeg ha også fundet en del nye ting til mine lister af fremtidige projekter ;-)
  Sejt at du har strikket vesten så hurtigt! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den her vest er enormt hurtig at strikke! Trods min manglende strikkeevner, hehe. Det er nok dens nemhed der appellerer sådan til mig ;-)
   Åh ja de lister. De er nu skønne! Jeg elsker lister. Også selvom man ikke altid får udført alt, så er det skønt at overveje mulighederne. Man kan jo ikke udføre alt, sådan vil det være :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...