fredag den 29. november 2013

Strikket vest/undertrøje - Babymonth #14

Nu er jeg jo pludselig en lille smule bagud ( ;-) ) med de baby måned indlæg, så her kommer lige en omgang spam. Baby spam as usual…. <3 <3 <3

Som sagt har jeg en meget ivrigt strikkende faster; og vi er virkelig glade for at det kommer os til gode! Min faster elsker at strikke, men er ikke vild med at sy sammen, hæfte og sætte knapper i. Da vi akut mangler vest blev aftalen at min faster ville strikke veste og så hæfter jeg selv enderne :-) 

For et par dage siden fik jeg hæftet den første vest og jeg synes den er noget så lækker! Nu skal jeg bare lige have fikset den anden også så vi har lidt at skifte med.

Jeg elsker veste. Synes det er så dejligt både til mor og barn ;-) 

Vesten er strikket ud fra denne opskrift str.1 år. Dog er der ingen kanter på vores vest, det kan man jo lave efter smag og behag.
Garnet er Drops Alpakka. Faktisk noget garn jeg fik af en sød veninde sidste år i november i fødselsdags gave. 
Sammensyning af strik er ikke altid lige let. Synes jeg ikke. Den her vest har jeg forsøgt at sy sammen med madras-sting. Jeg synes faktisk det er blevet ret godt! Fra forsiden kan man se en smal rib lignende kant, fra bagsiden smelter de to stykker strik sammen. Hvis du har lyst til at se nærmere på teknikken, så se evt her.

Jeg synes det er ret sjovt at se at de to veste ved siden af hinanden. De er præcis lige store. Den ene er ikke samlet endnu, den anden har været vasket og har været flittigt i nogle dage. Lækker strik bliver på en måde skønnere og skønnere når det bruges…
…jeg ville ønske at jeg havde en lækker cardigan i alpakka :-)   5 kommentarer:

 1. Jeg ved godt jeg siger det hver gang, men hvor er hun dog bare yndig! Jeg er vild med de veste og synes det er sjovt at se, hvordan de former sig

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt holde til at høre det hver gang ;-) hahaha. Tak <3
   Ja, man kan nærmest kun have for lidt af de veste :-)

   Slet
 2. Sikke en fantastisk aftale med faster! Synes din sammensyning der rigtig godt ud! Ja det der alpaka garn er bare så lækkert - jeg har også længe ønsket mig en cardigan i det :-)
  Hun er virkelig dejlig :-)

  SvarSlet
 3. Det er så god en aftale! Faster har endda også lige lavet julesæt både til KJ og selvfølgelig dukken! Kj skal have det på til juletræs fest i morgen. Måske når jeg at fange et par billeder af det :-)
  Hvilken opskrift påtænker du en cardi i? Jeg har ike funder mig noger mønster endnu… Du plejer jo at have god smag i den slags ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg er vild med både veste og din smukke datter :-) Sikke en skøn aftale med faster :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...