tirsdag den 10. december 2013

Jeg har fundet de perfekte babysutsko!

Tusind tak for alle de gode bud I kom med på dette inlæg.
Stine skrev bla. at en af deres favoritter var Pom Pom, og det synes jeg efterhånden at have hørt flere steder. Når jeg har kigget på dem på nettet har jeg bare valgt dem fra da jeg troede at bunden var fast og bedre egnet til større børn der går. MEN bunden er jo dejlig blød og bøjelig. Det fandt jeg ud af da jeg i går fandt skoene under mine julegave indkøb. Haps, så man lige mig købe 4. par babysko med hjem… De her kostede 230kr. Det synes jeg egentlig er ok hvis de er så gode som jeg tror de er. Og nuhhh, hvor er de søde på.

Bløde, bøjelig og meget skridsikker (måske latex) sål, god pasform på foden, nemme at få på og mega nuttede! Mor er glad ;-)

De passer i øvrigt perfekt til den lyyyyserøde kjole vi har arvet og de lyyyyyserøde glimmer strømpebukser Moster bla. havde puttet i KJs pakkekalender. Måske bliver det jule outfittet? Det bliver ihvertfald nytårsoutfit :-)  

UPDATE: I disse reklarme tider må jeg hellere for en god ordens skyld nævne at det her indlæg alene er et udtryk for min begejstring for skoene. Jeg har (desværre, haha) ikke fået noget givet eller sponsoreret ;-)

10 kommentarer:

 1. Hvor dejligt at du fandt et godt par - de ser da også skønne ud, og det gør jo ikke noget ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var altså virkelig dejligt. Nærmest helt en lettelse, da de manglende sko og dermed støtte på sålen til KJ, irriterede mig dagligt! Ihh! Men nu er det da endelig løst ;-)

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Hov, forkert konto!
  SIkke et fint sæt du har fundet til hende den lille prinsesse. Og hvor er det godt, du har fundet nogle gode sutsko. De er også bare SÅ lækre!
  Jeg kan forresten ikke finde din mail, men kan du ikke lige skrive til mig på poetenogstinemor@gmail.com ? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg siger tak for tippet til dig! :-) Tak for din mail også. Svarer lige i morgen :-)

   Slet
 4. Hvor er de fine :-) - hvordan er størrelsen? Bare hvis man skulle falde over et par på nettet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er så fine. Og virker til at være god kvalitet. Jeg vil faktisk sige at størrelsen er helt normal. Der står at de er målt til 11,8 cm indvendig i den her str.19 og de sidder rigtig godt på KJs fod som jeg har målt til 11cm. Det skal nok passe at der er 0,8 cm vrikke-tæer-rum :-)

   Slet
 5. Hvor er de fine. Jeg har dem i blå til min dreng…. Det tog lige lidt tid inden han kunne få sine små abetæer ned i dem, for han blev ved med krumme hele foden. Men nu passer de perfekt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, kan forstille mig at de også er nuttede i blå til en lille dreng :-) Haha, lige præcis; jeg skulle også lige finde fidusen med at få skoene på de første par gange, for KJs lille gribe fod blev også hurtigt aktiveret :-) Godt I er glade for jeressko !

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...