onsdag den 4. december 2013

Hvor svært kan det være at finde ordentlige babysutsko?

Yeah, så fik jeg syet nogle futter til KJ. Eller hvad..? Ikke helt yeah, for pasformen er altså ikke optimal som jeg har lavet dem. Sålen bliver simpelthen for smal omkring hælen.

Jeg har endnu ikke kunne finde en model der er passende til hende. Udover de 4 I ser på billedet har jeg også haft købt et par enfant skindballerinaer, der absolut ikke duede. De var alt for små ude ved tæerne og de små, tykke fødder boblede op imellem tåstykke og rem, hehe.

Jeg vil bare gerne have en (pæn) babysutsko der er varm, skridsikker bund og om bliver siddende på foden i mere end 10 sek.

Fra venstre: 
1. De hjemmesyede (str. 20)har stort potentiale og jeg vil fremadrettet arbejde på at lave mønsteret (måske følge vejledningen bedre) så de kommer til at passe KJs fod. De er syet i str. 20, men de virker mere som str. 16-18.
2. Melton sokkerne (str. 18-19) med skind bund er dem vi har brugt indtil nu. De er yndige og varme, men noget så irriterende da de konstant glider ned og sætter sig under hælen på barnet. De ser hurtigt slidte ud og er altså for dyre til 180kr. Denne str passer damens fod.
3. Enfant skindfutterne har jeg lige fået med posten. De er faktisk fine. Somme model som de hjemmesyede egentlig. Jeg er bare skuffet over at elastikken er meget stram og gnaver ind i KJs ankler! Så synes jeg at 140kr bliver for meget at give for noget jeg kan sy af rester. Jo jeg kunne godt skifte elastikken, men synes ikke det burde være nødvendigt…
4. Bisgaard sutskoene har jeg altid ønsket mig at få hvis jeg selv skulle få en bebs. De er jo SÅ fine. Se dem lige engang. Yndige, fodformede og praktiske. Eller… Lige nu hvor KJ kravler og møver rundt er det høje stykke faktisk ret begrænsende for hende. Desuden er de for store (trods jeg målte hendes fod, tillagde vokserum, kiggede størrelsesskema osv). Heldigvis kommer de her str. 20 nok til at passe når damen beslutter sig for at gå mere end bare ved gåvognen :-)

Hvilke babysutsko bruger I?11 kommentarer:

 1. Åh, gud ja det er en jungle. De eneste vi fandt der passede hende da hun kravlede og gik lidt var disse fra melton: http://www.kids-world.dk/product_info.php?cPath=277&products_id=21468 Alternativt kunne disse også bruges: http://www.kids-world.dk/product_info.php?cPath=281&products_id=23658 men de sad ikke så godt fast da hun begyndte at gå. I dag bruger hun alle mulige varianter uden problemer men vi er mest glade for pompom :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for dine links :-) Jeg tror vi skal prøve de første på et tidspunkt. De se bløde ud :-) De der pompom er godt nok også fine :-)

   Slet
 2. Mange fine sutsko! Jeg synes også det er svært! Til min store dreng brugte jeg nogle fra Arauto Rap som var rigtig gode:http://www.kidsshoes.dk/shop/arauto-rap-hjemmesko-13827p.html. De fåes i mange farver og med forskellige motiver. De er dog også ret dyre, så skal helst findes på tilbud. De var perfekte som første gå-sko indendørs. Mht sy-selv udgaven,som er rigtig fine, kunne det så være en idé at tegne rundt om din datters fod på et stykke papir og bruge det som udgangspunkt til at lave sålen? Bare en tanke :-) held og lykke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for både link og råd :-) Hvorfor tænkte jeg ikke på at tegne hendes fod af :-) God ide :-)

   Slet
  2. De er godt nok søde de der Arauto Rap :-)

   Slet
 3. Jeg synes ellers de hjemmesyede så seje ud :-)
  Vi har også været ude i dyre sko indkøb som endte med bare ikke at blive brugt... Det er så ærgerligt...
  Faktisk har vi haft et par lammeskindsfutter fra filabel som blev brugt til vores dreng, lånt ud til fætter og sidste vinter til vores datter (den lille størrelse). De er dyre men pengene værd ift hvor meget de er brugt. Filabel har et ret stort udvalg, men det er jo svært at købe fodtøj på nettet hvis man ikke kender mærket i forvejen..
  http://www.filabel.dk/shop/Sko/Sko+Hjemmesko/pr-UNKNO-10045.aspx
  Fortsat god jagt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ;-)
   Ja, det er altså ærgerligt hvis de dyre indkøb ikke bliver brugt. Det er tæt på det værste jeg ved ;-)
   Ej ja, 153 forskellige hjemmesko :-0 Viiildt. De er godt nok fine de der lammeskindsfutter. Hmmm… Det lyder som et par KJ kunne ønske sig til fødselsdag d.9.jan :-)

   Slet
 4. Det er svært i den alder - vi oplevede også, at når de så går rigtig godt, så kan næsten alle sko bruges :-)
  Vi var glade for nowali moccasiner - de har en lille ekstra elastik, som holder hælen på plads:
  http://www.arvingen.dk/sko/sutsko/nowali/
  Ellers har jeg også syet sutsko til min brors børn og dem syede jeg efter en tegning af deres fod - det blev rigtig godt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Se, det var jo en god ide med det der ekstra elastik. Det er måske det der har manglet på melton sokken? Hmmm.
   Hvilken model har du syet? :-)

   Slet
 5. Det er bare ikke let med futsko - vi har dog fundet nogle, der er noget nær perfekte... og som faktisk nok reelt er en gymnastik sko :) De sidder godt på foden - falder ikke af, er skridsikre (både under og op over snuden) og så er de super bløde og fleksible i sålen. Albert fandt dem faktisk selv i Decathlon i Frankrig i sommers, hvor han pludselig puttede dem i kurven... Og efter et hurtigt eftersyn fik de lov til at komme med hjem ;) http://www.decathlon.fr/chausson-baby-light-cuir-id_8219325.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, de ser godt nok også fine ud. Dejligt at I har fundet de perfekte for jer :-) For det er da virkelig ikke nemt. Mega nuttet har jeres Albert ligefrem selv fandt dem! :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...